MENU

Sercem Shoku jest kuchnia. To w niej nasz Szef Kuchni razem z zespołem przygotowują autorskie interpretacje kuchni azjatyckiej. Wysoka jakość składników, pasja oraz nieustanny rozwój i poszukiwania – to definicja naszej kuchni.

.

Fuzu to azjatyckie przekąski. Są idealne do jedzenia w towarzystwie – bliskich i koktajli. W SHOKU proponujemy je w dwóch wydaniach: warzywnym oraz mięsnym.

Ramen. Tradycyjna azjatycka zupa. Photo by Nat Kontraktewicz - https://kontraktewicz.com/

To nasza specjalność. Wyrazisty, długo gotowany bulion, sprężysty makaron oraz oryginale, pełne smaku dodatki sprawiają, że ramen w SHOKU jest naprawdę wyjątkowy. W menu znajdują się opcje z mięsem oraz wegańska. Ramen w SHOKU to na mapie Warszawy obowiązkowy punkt dla wszystkich miłośników tego japońskiego dania.

Dania główne do kulinarna podróż po różnych zakątkach Azji. Krewetki, burgery, sezonowana wołowina przyrządzone przez naszego Szefa Kuchni na długo pozostaną w Twojej pamięci.

Wierzymy, że najlepszym zakończeniem posiłku jest dobry deser. Nasze propozycje to połączenia znanych smaków z azjatyckimi elementami.

__MENU___________